Reportage & Insändare

Reportage & Insändare

Vi tänkte försöka att publicera reportage och insändare från er medlemmar här på hemsidan. Ni kanske har ideér och upplevt händelser med era hundar som ni vill dela med er till andra riesenägare.

Om du har en insändare el förslag på reportage till hemsidan så hör av dig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Reportage nr 1:

Dante 3,5 år en riesenhane i sina bästa år.


Första reportaget blir med tecknaren Reneé Persson Livh & Dante. Reneé har på facebook delat med sig av sina roliga och fina teckningar om sin hund Dante och hans upptåg. Jag tycker det kan vara kul att visa upp dessa roliga & talande teckningar som visar ett liv med en riesen. Många känner nog igen sig! 

Reneé äger hunden Dante som är en 3,5 årig riesenhane peppar/salt. Han tycks vara busig & påhittig som andra riesen och det händer alltid något kring dem. 

Skribent Cathrine Löfgren
Web & info.ansvarig

Månadens Dante

Tecknare Reneé Persson Livh, Dante 3,5 år
 Tecknare Reneé Persson Livh, Dante 3,5 år
 


Hundlöpet 2017

Söndagen den 17 september genomfördes Hundlöpet på Djurgården. SSLO ställde upp med ett Riesenschnauzerlag, båda färgerna svart och peppar/salt representerade rasen. Vi var 4 st löpare med hund.
Deltagarna var:

Cathrine Löfgren med Zia 
Joakim Leverström med Major 
Camilla Östling med Ego  
Sofie Lundström med Maggan.

SSLO sponsrade laget med en fin t-shirt som uppskattades av alla.

Alla deltagare sprang distansen 5 km.

Vi hade en rolig och trevlig dag tillsammans där vi fick visa upp vår fina ras. Alla gjorde en riktigt fin insats, både människor och hundar.

Alla tyckte att det var skoj att springa och har för avsikt att springa något år igen. Tyvärr fick vi inte ihop något lag 2018.

I år är Hundlöpet den 15 september 2019 på Djurgården i Stockholm. Finns det några som är intresserade att vara med? Kontakta SSLO.

Vid pennan Cathrine Löfgren

 

hundlöpet 2 hundlöpet 3